Route/Adres

Camping Taniaburg
Vierhuisterweg 72
8919ah Leeuwarden

Met de auto

Vanuit de richting Hardegarijp,Stiens aanhouden.van uit Heereveen of Drachten houdt u richting Stiens/Leeuwarden noord aan.U komt op de rotonde(europa plein) en volgt richting Stiens.Bij de stoplichten links(stiens).Bij de stoplichten rechts (camping taniaburg)

Van uit Harlingen houdt u richting Leeuwarden noord aan.U komt op de rotonde(europa plein) en volgt richting Stiens.Bij de stoplichten links(stiens).Bij de stoplichten rechts (camping taniaburg)


Ondertussen had u natuurlijk al gemerkt dat er op een gegeven moment ook borden langs de weg staan om u te helpen. Voor de verduidelijking hebben we er een kaartje bijgedaan. Zie hieronder. Bij de rode pijl met de één is de camping.

Latitude: 53.219165122189025 Longitude: 5.79228401184082

Openbaar vervoer, vanaf het NS-station

Met de bus vanaf het NS station kunt u de stadsdienst lijn 6 of 36 nemen naar halte Ludinga  , dat is bij de parkeerplaats ten westen van het winkelcentrum. Stap de bus uit en loop westwaarts (links) naar wijkgebouw Bilgaard, en ga daar noordswaarts (rechts) en loop rechtdoor over de brug, aan de rand van de wijk. Voor u ziet u een meertje en de boerderij Taniaburg waar ook de camping is. Voor de verduidelijking hebben we er een kaartje bijgedaan. Zie hieronder. U stapt uit bij het begin van de pijl. Het rode blok is het wijkgebouw en de blauwe is het winkelcentrum.

Met de kano
Vanuit Leeuwarden richting Dokkum linksaf de Jelsumervaart op. Dat is onder het ophaalbruggetje door.

 

Pension Friesland und Ferienwohnungen Nordsee von privat mieten