GASTENKAMER TANIABURG 

Welkom in een typische Friese boerderij: Taniaburg!. Wij hebben 2 aparte gastenkamers die een comfortabele en goede accommodatie bieden, ideaal voor wie op zoek is naar faciliteiten in een huiselijke omgeving. Deze 2 kamers bevinden zich in de voormalige schuur van de historische en volledig gerenoveerde boerderij. De kamers zijn zeer ruim en licht. Ze bestaan uit een zithoek met een televisie, een slaapgedeelte en een eigen badkamer met toilet en douche.
Ook kun je in de kamers gebruik maken van de wifi-internetverbinding

Zoals gezegd, Taniaburg biedt u een geweldig alternatief voor een trekkershut accommodatie Het is slechts 20 minuten te voet naar het oude centrum van Leeuwarden en met de fiets in 10 minuten
U kunt ook op 5 minuten lopen gebruik maken van de bus om naar de stad te gaan of de auto nemen. Wij bieden gratis parkeren bij Taniaburg.

Leeuwarden heeft een historische binnenstad met grachten en terpen (kunstmatige heuvels) daterend uit de middeleeuwen. Oude winkel fronten en prachtig gerestaureerde monumenten sieren de stad. Voorbeelden hiervan zijn de Oldehove een grote schuine toren en de Waag een oud weegstation in het midden van de stad. Een wandeling door het centrum van de stad is meer dan een reis rond oude gebouwen. De stad heeft opmerkelijke grachten en smalle straatjes, gezellige winkels en interessante musea. Als je kijkt naar een kaart van 1603 kunt u  bijna elke straat, plein, gracht en gebouw nog herkennen. In de 20e eeuw werden verschillende grachten gedemd en omgezet in straten. Gelukkig is het karakter van de straten rondom deze oude grachten bewaard gebleven. Een dag slenteren door de straten van de hoofdstad van de provincie Friesland heeft vele hoogtepunten. Maak kennis met het verleden en het heden .

Tarieven voor de logeerkamer : Kamer 1 of 2 : 2 personen € 86,70 per nacht (excl toeristenbelasting van €1,65 per persoon per nacht)
Op kamer 1 en 2 is de mogelijkheid om koffie of thee te maken en er is een kleine koelkast aanwezig
                                                   
                                                

    

                                                                                                     Foto's van kamer 2

 

                                                                                          De foto's van kamer 1