Appartement 'Taniaburg' - 2 personen

HET APPARTEMENT - is gemaakt in een gedeelte van de ‘oude’ hooischuur van boerderij Taniaburg.
De boerderij ligt aan de noordkant van Leeuwarden tegen de flanken van de stad, maar omgeven door het Leeuwarder Bos.
Hier kan je genieten van de rust en natuur om je heen en toch gebruik maken van de faciliteiten die de stad te bieden heeft.

Het appartement is voor 2 personen en ligt aan de westkant van de boerderij en heeft een eigen opgang met een beschut terras.
In het appartement vind je beneden een gezellige zithoek, volledig ingerichte open keuken en de badkamer. Op de vide is de ruime slaapkamer met een tweepersoonsbed.

De tarieven zijn inclusief linnengoed, hand- en keukendoeken.

Het appartement is compleet en gezellig ingericht en beschikt over WIFI en televisie. De keuken is voorzien van een koffiezetapparaat (filterkoffie), een waterkoker en combi-oven.

Wilt u gebruik maken van een wasmachine? De wasmachine is beschikbaar en staat centraal opgesteld in de schuur.

Parkeren van uw auto kan op het naastgelegen parkeerterrein van de camping.

RECREATIE – Op en rond Taniaburg kan een ieder aan zijn trekken komen. Uiteraard kan je genieten van de rust en natuur rond Taniaburg, maak ook zeker een wandeling in het Leeuwarder Bos. Maar er zijn nog meer mogelijkheden:

  • Gooi een hengeltje uit in het meertje of in een van de andere watertjes in de buurt.
  • Maak een kano-tocht; de aanwezige kano's zijn gratis te gebruiken door gasten van Taniaburg. Je kan bijvoorbeeld naar Dekemastate
  • Doe sportief door gebruik te maken van ons volleybalveld (buiten). Of binnen in de schuur kan je de tafelteniistafel gebruiken of een shuttle slaan op onze professionele indoor badmintonbaan.
  • Of verken de stad met zijn vele musea en bezienswaardigheden. Kijk voor de tarieven op onze tarieven pagina!