Omgeving

De omgeving van de camping biedt ook vele mogelijkheden tot recreatie. Het biedt prachtige plekjes om te vissen of te picknicken. Het Leeuwarder bos is een prachtig gebied om in te wandelen, mountainbike of te kanoen. Met de fiets kan men het prachtige Friese landschap bewonderen in de omgeving van Leeuwarden.

De stad        

De stad Leeuwarden heeft veel te bieden. Op loopafstand van de camping is een kinderboerderij en een subtropisch golfslagbad. Verder heeft Leeuwarden een leuk centrum met een oude Waag, De Kanselarij en de scheve toren de Oldehove. En nog vele andere gebouwen en plekjes die de moeite waard zijn om te bezichtigen.

De stad heeft ook musea die de moeite waard zijn om te bezoeken. Er is het Fries Museum waar steeds wisselende tentoonstellingen zijn en vaste grote historische colectie, het Fries Natuurmuseum, het Keramiekmuseum het Princessehof en het Frysk Letterkundich Museum en Dokumintaasjesintrum waar van alles te zien is over de Friese taal en letterkunde.

Verder kan men cultuur vinden in de Stadsschouwburg De Harmonie of in het Tryater. Of tijdens de diverse evenementen zoals het Fries straatfestival,  enzovoorts.